dinsdag 21 december 2010

Kerstmis in Argentinie en Chili

Hey,

We zijn inmiddels terug in Mendoza (Argentinie) na ons kort bezoekje aan Santiago (Chili), waardat we onze fietsen bij Pablo hebben kunnen achterlaten. Pablo is een toffe Chileen die in zijn tuin heuse boulderruimte heeft die niet moet onderdoen voor sommige belgische klimzalen! Oordeel zelf op onderstaande foto:


We wensen iedereen al prettige feestdagen toe omdat we de komende 17dagen waarschijnlijk niets zullen kunnen laten weten. We vertrekken morgen immers richting Aconcagua om daar een trekking te maken van ongeveer 15dagen. Hierbij zullen we dus kerstmis en nieuwjaar vieren op de bergflank van Amerika´s hoogste berg.

Om jullie een beeld te geven hoe ze hier de kerstsfeer naar boven brengen hebben we enkele foto´tjes genomen. Enne... van de winter is er hier geen sprake, vandaag liepen de maxima op tot 38graden in de schaduw!!

Een foto van een shoppingcenter met namaaksneeuw...

Wendy op de schoot bij de kerstman. Ter info: Achter de kerstman stond een ventilator om de lieve man wat af te koelen :)

5 opmerkingen:

  1. Hey folks,

    zelf mag ik absoluut niet klagen, want avontuur genoeg hier, maar mannekes, wat prachtig! Ben er toch echt wel stiekem jaloers op! Geniet er verder nog volop van!

    Cheers,

    maarten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hej jullie
    op naar de volgende reis en verder fijne kerstdagen en een reisvol nieuwjaar xsjes mams& paps

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fantastisch. Nu lijkt het hier plots oko wat warmer. . .
    Prettig eindejaar voor jullie.
    grty
    Steven

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zalig!
    Heel veel plezier op de trekking en geef de Aconcagua een dikke zoen van ons! Zalig kerstfeest en alvast een gelukkig nieuwjaar!
    Klaartje & Johan
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ..was dat afkoelen nodig door de aanwezigheid van Wendy???

    Prettig Nieuwjaar. Ik blijf volgen.....prachtige foto's.
    Keep the spirit and enjoy...

    BeantwoordenVerwijderen