woensdag 13 april 2011

Bijna terug thuis...

Hey iedereen,

Onze laatste week van onze lange reis is ingegaan ...
Goh, wat is de tijd toch snel voorbijgegaan, denken we nu. Het lijkt ook helemaal niet zo lang geleden toen we in Boechout vertrokken. Of het lijkt ook helemaal niet dat we 6 mnd niet gewerkt hebben en gewoon 6mnd vakantie hebben gehad.

Momenteel brengen we onze laatste dagen door in Santiago en zijn al ijverig op zoek gegaan naar kartonnen dozen om onze fietsen in te vervoeren. De dozen zijn hier wel wat kleiner zoals de mensen hier ook wat kleiner zijn ;-D. Maar met enige vindingrijkheid, zullen we van 4 dozen 2 op maat gemaakte dozen proberen te maken.

Het enige wat ons nog rest te doen is: appartementjes zoeken, job zoeken (voor Wendy), aan het zwembad liggen (als het goed weer is tenminste), naar de kapper gaan (want yep dit is echt wel nodig)en euh ... genieten van ons mooi hostel :-D.


Fotos van het eiland Chiloe:
Fotos van Valparaiso:
Fotos van ons super hostel in Santiago:

Alles echt mooi afgewerkt, en dat vr 10euro per persoon.

Toen het nog goed weer was, zaaaaaaaaaalig!! (nu is het al een paar dagen bewolkt)

Romantisch etentje met verjaardag van Joris

Met de fiets onze kartonnen dozen gaan afhalen!


5 opmerkingen:

 1. hej Wendy en Joris
  afscheid van een heel bijzonder aventuur.
  Deterugblik over het afgelopen half jaar doet ons allen goed te lezen dat jullie zo erg hebben genoten van de reis!! maar we zijn erg blij dat jullie weer thuis komen we wachten op jullie :-) fijne vlucht knuffels mams paps jerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo mannen
  Terwijl ik dit bericht stuur zitten jullie hoog in de wolken op weg naar huis,en thuis zullen de reisverhalen loskomen? en kunnen julliz genieten van Belgie met familie en vrienden een goede thuisreis knuffels mams

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een goede terugreis!! Ben benieuwd naar het liveverslag!
  x
  Eline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey hey,

  ondertussen zijn jullie al veilig thuis, hopelijk niet te fel geplaagd door een jetlag, maar volop aan het nagenieten van jullie avontuur. Ik heb dat in ieder geval wél gedaan. Prachtig om te zien en te lezen, 'spannend' om te volgen.
  Veel succes met jullie zoektocht naar een appartement/werk/...

  xxx - Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou er van om prachtige artikels te lezen, net zoals deze. Bedankt om het te delen!

  BeantwoordenVerwijderen