woensdag 25 augustus 2010

Reisschema bekend!

6 maand op reis!! In het begin denk je dat je hiermee bijna de hele wereld kan zien! Niet dus :-). We zijn beginnen plannen en we hebben vééél moeten schrappen omdat we anders gewoonweg de tijd niet hebben. Na veel gepuzzel en overlopen van wat we zeker wel willen zien hebben we een voorlopige planning opgesteld. De huidige planning is ... een planning en geen schema dat we dag op dag zullen nastreven. We hebben nergens iets geboekt. Dit betekent dat we alles kunnen aanpassen tijdens onze reis. De data die we hier hebben weergegeven zijn dus louter richtdata.

7 opmerkingen:

  1. amai dat ziet er een tof tripke uit. jammer dat jullie Paraguay niet aandoen. maar patagonie, titicaca. het ziet er zalig avontuurlijk uit. hopelijk regelmatig een updeetke, zodat we een beetje mee op avontuur kunnen met jullie! veel plezier mannekes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alléé vooruit!!!

    groetjes
    Bob

    BeantwoordenVerwijderen
  3. jullie laatste dagen hier in Belgie zijn nu echt aangebroken, he spannend zeg!!!
    We gaan er nog een gezellige verhuisweek van maken met een van jullie favoriete maaltijdjes en dan vrijdag het uitzwaaaaiiien.
    Mams Nicole. xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zijt voorzichtig, en doet niets wat ik ook niet zou doen !!!!
    Papa Bob

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Enjoy the trip and take care..

    groetjes Paul V.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wij wensen jullie een hele mooie reis toe,een super ervaring voor het leven! geniet er van en let op elkaar. We zullen jullie blijven
    volgen neem alvast een pakje mee een stukje
    van ons hart !!
    Knuffels Mams,Paps,Jerry

    BeantwoordenVerwijderen