woensdag 25 augustus 2010

Reisschema bekend!

6 maand op reis!! In het begin denk je dat je hiermee bijna de hele wereld kan zien! Niet dus :-). We zijn beginnen plannen en we hebben vééél moeten schrappen omdat we anders gewoonweg de tijd niet hebben. Na veel gepuzzel en overlopen van wat we zeker wel willen zien hebben we een voorlopige planning opgesteld. De huidige planning is ... een planning en geen schema dat we dag op dag zullen nastreven. We hebben nergens iets geboekt. Dit betekent dat we alles kunnen aanpassen tijdens onze reis. De data die we hier hebben weergegeven zijn dus louter richtdata.

woensdag 4 augustus 2010

Nog 72 dagen!

Nu we net terug zijn van de GR 20 in Corsica begint het stilaan te korten voor onze grote reis. Steeds meer mensen vragen hoe de vorderingen lopen en via deze weg kunnen we iedereen wat op de hoogte houden! Op 15 oktober vertrekken we in Zaventem richting Peru, Lima. Van daaruit start ons avontuur. Een concrete planning van dag op dag hebben we uiteraard niet maar we hebben een vaag plan en dat zullen we de komende weken proberen te posten op deze blog.
We zullen trachten om regelmatig wat nieuwigheden op de blog te zetten maar verwacht niet elke week een bericht daar we soms weken niet op het internet zullen kunnen!